Ova stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića na vašem uređaju u skladu s našim Pravilima o kolačićima.
Rezerviraj sada

Recenzije

9,1 Prosječna ocjena recenzija
Ocjena po kategorijama
Čistoća
9,6
Udobnost
9,1
Lokacija objekta
8,2
Sadržaji
9,0
Osoblje
9,6
Omjer cijene i kvalitete
9,3
Recenzije
    Goran Kukavica
    hr
    9,2
    21. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr
    10
    18. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr
    7,5
    17. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ivan Kristic
    ba
    10
    16. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr
    7,5
    13. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Josipa Vidović
    hr
    10
    12. siječnja 2018.
    Cura koja nas je docekala, preljubazna 😄
    KRISTINA
    hr
    6,7
    9. siječnja 2018.
    S obzirom da smo bili na proputovanju kroz Zagreb odlučili smo se za hostel koji je bio prihvatljivije cijene a trebali smo samo prenoćiti od 22-7 te nastaviti putovanje. No nažalost mi smo bili primoreni napustiti hostel i potražiti drugi smještaj jer je muzika odozdo(kafić se nalazi) bila preglasna pa u 22.30 je svaki pokušaj da se čovjek odmori bio uzaludan. Snažno mirišljavo sredstvo protiv dima cigareta( a miris cigareta je svejedno bio prisutan ) činilo je sobu zagušljivom.
    Uredno i sa ukusom namještene sobe.
    Matea
    hr
    10
    3. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Mario
    hr
    9,2
    3. siječnja 2018.
    Sve je bilo sukladno našim očekivanjima!
    Gostoljubivost i pristupačnost osoblja!
    Darija
    hr
    9,2
    2. siječnja 2018.
    Super!
    Vrlo ljubazni domačini, vrlo rado ćemo opet doći!
    samir
    hr
    10
    28. prosinca 2017.
    nadilazi cijenu usluge
    Marko
    hr
    8,3
    24. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Vidovići
    hr
    10
    23. prosinca 2017.
    Odličan hostel preporuka svima
    Čista,ureda i mirišljava soba,vlasnik izuzetno gostoljubiv i susretljiv.
    Kristina
    hr
    9,6
    20. prosinca 2017.
    Soba je bila veoma cista i uredna, osoblje susretljivo te sam vlasnik veoma prijateljski nastrojen, spreman pomoci i s najmanjom sitnicom.
    Splicani
    hr
    10
    19. prosinca 2017.
    Izuzetno!
    Domacin je jedan izuzetan covjek. Primio nas je srdacno. Prezadovoljni smo sa svime. Prevezao nas je u centar grada i nije nam htio nista naplatiti. Ponudio se da ce nas na odlasku odvesti i na aerodrom. Jako smo iznenadeni uslugom. Jos jednom od srca hvala!
    Milena i Roland
    hr
    10
    19. prosinca 2017.
    ljubaznost osoblja, posebno vlasnika, uslužnost, čistoća objekta, udobnost kreveta
    Eleonora
    hr
    8,8
    18. prosinca 2017.
    Osoblje, posebno vlasnik zaslužuju sve pohvale! 😁 Ugodna atmosfera. Doručak odličan. 😀 Vrlo dobra povezanost s centrom grada.
    hr
    10
    18. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Antonela
    hr
    9,6
    11. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    ttsamoago
    hr
    10
    7. prosinca 2017.
    naizgled udaljen od grada ali prigradskim vlakom ste od importane centra do hostela za 7 minuta a vlak u špici vozi svako 15 - 20 min. sobe su prijatne i uredne . za mene je ugodno otkrice . gostoljubivi domnacini i osoblje.
Učitavanje recenzija